Flowr Moments

Bij jezelf komen tussen de bloemen,  een boeket plukken, creëren in verbinding met (jouw) seizoenen, genieten, ergens deel van uitmaken, …of ook wel ´Flowr Moments´.

Een gezellig onderonsje tussen de bloemen, samen met vriendinnen, collega’s, je partner, je mama, je dochter,.. om elkaar puur plukgeluk te schenken. Of liever een kleurig moment voor jezelf? In 2023 organiseren we weer verschillende ´Flowr Moments´ die doorgaan in onze Bloementuin. Het aanbod 2023* kan je onder ´hier aanmelden´ terugvinden. De Bloementuin is enkel open op deze data & deelname is enkel mogelijk mits aanmelding

Een ´Flowr Moments GIFTCARD´ voor het bloemenseizoen 2023, kan je al vanaf 25 € aan iemand schenken. Van een pluk-boeket, een picknick of yoga tussen de bloemen. You name it! Het is nog maar een tipje van onze ´bloemen-sluier´. Ons volledige zomer-aanbod & prijzen, kan je onder ´hier aanmelden´ terugvinden. Momenteel sturen we deze niet op, wel kan je ze komen ophalen tijdens 1 van onze FlowR Moments. We maken er dan meteen ook een fleurig cadeautje van. Lukt dit niet, geef dan even een seintje.

´Flowr Moments´ OP MAAT*, kan vanaf 5 personen. Er werden al heel wat mijlpalen (verjaardag, vrijgezellen, teambuilding, geboorte,…) gevierd tijdens een (creatief) moment in de bloementuin. Dat is dubbel genieten, ook voor ons 😉 .

Heb je een andere vraag of wil je graag met ons samenwerken, stuur ons een email tine@dezoenebloem.be

Fotosessies tussen de bloemen

Afgelopen jaren gingen er ook flowrshoots door. Een unieke bloemenbeleving met mooie professionele beelden om in te kaderen als herinnering van mijlpalen of omdat het gewoon leuk is :). Even volledig in het moment zijn, genieten van het nu *zonder voortdurend je gsm in de hand. We werken met onze ´huis of beter tuin´ fotografen samen en organiseren regelmatig fotoshoots tijdens ´the golden hour´ bij zonsondergang. Wil je toch graag zelf foto’s nemen tijdens jouw Flow R Moment, kan dat natuurlijk ook. Houd er wel rekening mee dat onze tuin enkel geopend is op de geplande dagen (zie kalender).

“Bloemen zijn zacht voor jou, maar fleuren tegelijk ook de natuur op.”