Pluk & Flowr Moments

Een gezellig onderonsje tussen de bloemen in onze pluktuin, samen met vriendinnen, collega’s, je partner, je mama, je dochter,.. om elkaar puur plukgeluk te schenken. Of liever een kleurig moment voor jezelf in verbinding met jouw seizoen?

Onze pluktuin is  tijdens de zomermaanden (juli-september) van zonsopgang tot zonsondergang,  7dagen op 7  geopend. *Tenzij anders vermeld op onze sociale media-kanalen.

In 2024 organiseren we naast onze dagelijkse plukmomenten ook weer verschillende ´Flowr Moments´ die doorgaan in onze Bloementuin.

Creatief met bloemen, van pluk tot vaas, tot seizoenkrans of een picknick tussen de bloemen. You name it! Het is nog maar een tipje van onze ´bloemen-sluier´. Ons aanbod,  inclusief prijzen in 2024, kan je binnenkort hier terugvinden.   Deelname is enkel mogelijk mits aanmelding

Staat jouw thema er niet meer tussen?  ´Flowr Moments´ OP MAAT*, kan vanaf 5 personen. Er werden al heel wat mijlpalen (verjaardag, vrijgezellen, teambuilding, geboorte,…) gevierd tijdens een (creatief) moment in de bloementuin. Dat is dubbel genieten, ook voor ons 😉 .

Heb je een andere vraag of wil je graag met ons samenwerken, stuur ons een email tine@dezoenebloem.be

Fotosessies tussen de bloemen

Afgelopen jaren gingen er ook flow-R-fotoshoots door. Een unieke bloemenbeleving met mooie professionele beelden om in te kaderen als herinnering van mijlpalen of omdat het gewoon leuk is :). Even volledig in het moment zijn, genieten van het nu *zonder voortdurend je gsm in de hand. We werken met onze ´huis of beter tuin´ fotografen samen en organiseren regelmatig foto-shoots tijdens een gouden zonsondergang. Wil je toch graag zelf foto’s nemen tijdens jouw Flow R Moment, kan dat ,** vanaf JULI mits het plukken van een boeketje natuurlijk 🙂

“Bloemen zijn zacht voor jou, maar fleuren tegelijk ook de natuur op.”